Mag ik me even voorstellen: het gezicht achter CoCoMa

Mijn naam is Jac van den Goor. Alweer meer dan 30 jaar geleden begon mijn loopbaan in de ICT. Begonnen als programmeur heb ik de mogelijkheid gekregen om in de rol van software ontwerper, software architect, trainer, teamleider en security officer de wereld van de digitale informatie te onderzoeken.

Dit heeft me altijd veel voldoening gegeven ook al waren er natuurlijk wel eens mindere momenten. Maar dat is heel normaal.

En toch bleef er iets knagen. Er was iets in mij dat aangaf dat ik op zoek moest naar iets anders.

Dat dat zou komen in de vorm van een burnout had ik nooit verwacht.
Maar, begin 2007 voelde ik me ongelooflijk moe, uitgeput, leeg. Niets lukte meer. Het had gewoon allemaal geen zin meer. Ik was burnout. Slopend is dat.

Begin 2008, ik was bezig met het opruimen van de laatste restjes van mijn burnout, kwam ik in aanraking met een counsellor. Een vreemde die aandacht gaf. Die luisterde naar mijn verhaal, zonder oordeel.

Toen wist ik het. Ik leefde weer volledig op en had mijn levensdoel gevonden: anderen helpen ook de kwaliteit van hun leven terug te vinden. De rode draad weer op te pakken. Je ziet mensen weer helemaal opleven, weer vol met energie zijn. Ze willen er weer voor gaan, op het werk en thuis. Een win-win situatie voor privé en bedrijf. Daar geniet ik van.
En dat is wat ik, wat CoCoMa, wil bieden: mensen de kwaliteit van leven laten herontdekken door counselling. Volledige aandacht geven en luisteren, zonder oordeel en in een veilige omgeving.

De kracht van de eenvoud.

In februari 2009 kreeg ik te horen dat ik na 29 jaar ontslagen zou worden. Reorganisaties in verband met de kredietcrisis waren de oorzaak.
Voor mij was dit het teken dat ik kon beginnen met counselling en coaching. Het pad lag open en duidelijk voor me. Ik ben er klaar voor.

Geniet van elk moment, ook NU is mijn motto.
Het is gewoon veel te jammer om te vergeten dat je nog kunt genieten. In het voorjaar van 2009 ontdekte ik opeens hoe mooi het is om de planten in de tuin weer bladeren en bloesems te zien krijgen. Ongelofelijk dat ik mee mocht maken hoe de lente weer fris nieuw leven bracht.

Jac van den Goor

Het is mijn doel geworden om iedereen die óók wil genieten die mogelijkheid te gaan bieden, En daarvoor gebruik ik een groot geheim middel, een goed gesprek waarin er naar je geluisterd wordt.

Samen met mijn echtgenote Jeanne helpen we jou graag verder op je levensweg.
Jeanne is de drijvende kracht achter Jeanne Natuurlijk. Door middel van voetreflexzonemassages helpt ze jou om weer in je gevoel te komen.