CoCoMa Nieuws en Weetjes

Ik doe mijn best om de informatie die ook voor jou interessant kan zijn op deze nieuws pagina beschikbaar te maken. Veel plezier ermee.

 • Sinds kort is onze nieuwe praktijkruimte helemaal gereed. Het heeft veel zweetdruppels gekost, maar het is dan ook wel een juwweltje geworden. Een hele fijne plek om lekker tot je zelf te komen.
  In de nieuwe ruimte kunnen we nog meer privacy waarborgen dan voorheen.
  Daarnaast is de praktijk uitgebreid met een nieuwe tak, Jeanne Natuurlijk. Voetreflexzone massage, metamorfose massage en energetische massage is toegevoegd aan het programma met mogelijkheden dat CoCoMa biedt.
 • Met ingang van vandaag wordt op site MentaalVitaal.nl ook aandacht geschonken aan counselling en coaching.
  Graag direct lezen wat er staat? Hier is de counselling en coaching hulp.
 • In navolging van een lezing over angst voor de regioraadsvergadering van KBO Limburg mag ik vandaag een workshop over angst verzorgen.
  De workshop zal ik verzorgen voor de afdeling Steyl van de KBO. Ik heb er heel veel zin in. Als je meer wilt weten over hoe CoCoMa je kan helpen bij angst, dan is dit de goede plek daarvoor.
 • Zelf aan de slag gaan om stress de baas te worden? Ja, dat moet je zeker doen.
  Het is een uitstekende aanvulling op je counselling sessies bij CoCoMa.
  Sinds 8 oktober 2010 is de site MentaalVitaal.nl in de lucht gekomen. Een initiatief van het Trimbos instituut en het Fonds Psychische Gezondheid.
  Op deze site vind je een heleboel hulpmiddelen, tests en tips die je kunt gebruiken om nog sneller resultaat te behalen.
  Want, zeg nou zelf, je wil toch ook graag zo snel mogelijk verlost worden van de ongezonde stress?
 • In een vijftal counsellingsessies leer je hoe je stress te lijf kunt gaan. Leer te ontspannen.
  Ervaar die heerlijke rust. Dat is wat je nodig hebt om van je vakantie te kunnen genieten.

  CoCoMa zomer zonder stress

 • Angsten zijn Bedrog!?

  26 maart 2010

  Vandaag verzorg ik een lezing voor Stichting sociŽteit 't Hofje in Maasbree. De leden zijn allemaal 55+. Angst en angststoornissen komen voor in elke leeftijdsgroep. Ook bij 55+. Vaak hebben oudere mensen al lang te maken met angst en angststoornissen. Onderzoeken tonen aan dat vaak al rond het twintigste levensjaar de basis voor een angststoornis gelegd wordt.

  In deze lezing ga ik in op wat angst en angststoornissen nu precies zijn. En daarnaast geef ik aan hoe counselling hier bij kan helpen.
  De vooraankondiging voor de presentatie stond afgelopen week (op 24 maart) in het lokale nieuwsblad "Op den Baum". Hieronder is het artikel weergegeven

  CoCoMa artikel Op den Baum

 • Een nieuwe lente ...

  21 maart 2010

  Nog wel een beetje regenachtig, maar, de nieuwe lente is weer aangebroken. Een tijd van hernieuwde groei en bloei. Reden voor CoCoMa om de site weer een beetje aan te passen. Op Angst counselling en Lifecoaching en op de pagina's met boeken en links kun je ontdekken wat toegevoegd is.
  Angst, een probleem waar ongelooflijk veel mensen met te maken hebben. Ook hierbij kan de counsellor helpen. Blijf niet zitten met die angst. Schaam je er niet voor om erover te praten. Heus, je bent niet de enige die met dit probleem kampt.
 • Zoek je eigen baan.

  1 maart 2010

  Weet je niet goed welke kant je op wilt? Welk pad je het beste kunt bewandelen? Vind je het moeilijk om een baan te vinden die bij je past? Om je een beetje op weg te helpen heb ik een banen zoekmachine toegevoegd. Daar kun je gewoon mee spelen. Heel gemakkelijk zoeken en je verbazen over de hoeveelheid banen die langskomen. Probeer het maar eens zelf. En, schroom niet, vul gewoon zoveel mogelijk woorden die je invallen in. Laat je creatieve brein meedenken. Welke droombaan heb je voor ogen? Bestaat die? Gewoon even invullen, en...
 • Het heeft de nodige uurtjes noeste arbeid gekost, maar nu is het dan zover. De nieuwe website van CoCoMa is operationeel.
 • CoCoMa is gestart...

  9 september 2009

  Vandaag, op 9 september 2009, 09-09-09, 999, een speciale dag is CoCoMa als nieuwe praktijk voor psychosociale hulpverlening ingeschreven bij de KvK.
 • Weetjes over CoCoMa

  2 juli 2009

  Het blijkt dat CoCoMa lang geleden ook al bestond, en wel als Indianenstam. [Lees verder...]