Voor wie is counselling of coaching een geschikte oplossing?

Ieder mens kent goede en slechte dagen. Jij bent daar geen uitzondering op. Maar, wat nou als die slechtere dagen de overhand lijken te krijgen?
Wat nu als je een moeilijke periode doormaakt waarvan je niet weet hoe je er weer uitkomt?
Wat nu als je je niet meer echt blij kunt voelen?
Wat nu als je je ongelukkig voelt met jezelf of met de situatie waarin je verkeert?
Wat te doen als je steeds maar weer opnieuw tegen hetzelfde probleem oploopt?
Wat als je eens de behoefte hebt aan een goed gesprek? Aan iemand die echt naar je luistert? Als je je hart eens wil luchten?

In al deze gevallen is counselling of coaching de geschikte oplossing voor jou.

CoCoMa biedt door middel van persoonlijke begeleiding in de vorm van vooral counselling gesprekken je de mogelijkheid om de rode draad terug te vinden, weer op te pakken en zo op eigen kracht verder te gaan.

CoCoMa doet er alles aan om je opnieuw te laten genieten. Om weer dat fijne vakantiegevoel te ervaren dat je je misschien nog wel herinnert uit je jeugd. Weet je nog hoe je je voelde op die laatste schoolmiddag voordat de 'grote vakantie' begon? Die heerlijke spanning in je lijf omdat er een tijd aanbrak vol vrijheid, genieten en vakantie vieren. Nieuwe dingen ontdekken. Uitrusten. Gewoon: genieten.

Dat heerlijke opwindende gevoel om weer iets nieuws mee te maken, om heerlijk te genieten, om je te laven aan een gevoel van vrijheid. Dát is het gevoel dat we zoeken. Want dan heb je de rode draad weer gevonden en goed vast. Dan kun je weer vol goede moed verder op je levenspad.

Oftewel: Geniet van elk moment, ook NU. Gun jezelf dat gevoel weer eens.

Je kunt als particulier rechtstreeks bij ons terecht. Maar, ook voor bedrijven kunnen we een goede partner zijn. Het is heel belangrijk voor de sfeer in het bedrijf om positief te zijn. Om gemotiveerd te zijn. Om te genieten, elk moment opnieuw.