Wat kost het?

Voor een counseller of coach is geen verwijskaart nodig. Je kunt gewoon zelf contact met mij opnemen.
Maar, ook bedrijven kunnen gebruik maken van mijn diensten. Dat kun je zelf met je baas bespreken.
Als baas kun je ook voordelen in een counselling of coaching traject voor een of meer van je medewerkers zien. Neem gerust contact met me op voor een afspraak voor een oriŽnterend gesprek zodat we door kunnen spreken wat ik via CoCoMa voor jouw bedrijf kan betekenen.

Als CoCoMa ben ik niet alleen beschikbaar voor curatieve hulpverlening. Ik breng mijn counsellingvaardigheden ook graag in voor preventieve hulpverlening en begeleiding. Waarom wachten totdat je in burnout raakt of te veel stress voelt?
Is het niet beter om dat te voorkomen? En, dat is ook veel goedkoper.

Voor particulieren gelden de volgende tarieven:
  • Het intakegesprek van 30 minuten is gratis.
  • Een counselling of coaching sessie van 1 uur kost € 70,- incl. BTW
Voor bedrijven gelden de volgende tarieven:
  • Het intakegesprek van 30 minuten kost € 65,- excl. BTW
  • Een counselling of coaching sessie van 1 uur kost € 120,- excl. BTW

Mochten de gesprekken niet in de praktijk plaatsvinden, dan reken ik reiskosten van € 0,30 per kilometer boven op de kosten van de sessie.

De kosten van elke sessie dienen na afloop via de factuur die je meekrijgt of toegestuurd krijgt voldaan te worden.

Het lijkt misschien erg duur, maar, geloof me, een counselling of coaching sessie is een cadeau dat je jezelf gunt. (En, het kost niet eens meer dan het uurtarief van de garage als je auto daar een broodnodige onderhoudsbeurt krijgt. Zo'n onderhoudsbeurt kan je zelf ook goed gebruiken van tijd tot tijd).
Daarnaast is het ook nog eens zo dat je de sessie vaak (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen.


Vergoedingen

Een van de voordelen van iemand die goed in zijn of haar vel zit is dat die persoon goed functioneert. In sociale omgevingen, maar ook in werkomgevingen. Daarom kan het best zo zijn dat het bedrijf waar je werkt de voordelen van deze sessie wel ziet zitten en ze betaalt.

Ook kan het zo zijn dat, afhankelijk van je zieketekostenverzekering, je verzekering de kosten of een groot deel ervan vergoedt. Dit kun je nalezen in de polisvoorwaarden van je verzekering. En als je het niet zeker weet dan kun je je verzekering even bellen of de polis meenemen naar de intake.

Ik sta geregistreerd als zorgverlener en heb een AGB code (zie ook AGBcode voor meer informatie). Dit is nodig om de sessie kosten (of een groot deel daarvan) terug te kunnen vragen. .

Je kunt het bezoek aan mij ook zien als een kado aan jezelf. Een soort vakantie waar je volledig uitgerust en geladen met nieuwe energie uit komt. Dat is eigenlijk met geld niet te betalen.